На 31-ви октомври среща в "ПИЦАРЕЛА" си дават всички страшни същества - Очакват Ви лакомства, промоции и .... много настроение с нашите любезни вещици - Бъдете Добре дошли:)
Първият от Вас, който публикува ,своя или на детенцето си, снимка с някоя от нашите усмихнати вещици в профила ни, получава награда- ПИЦА ПО ИЗБОР:)...


Дават си среща всички страшни същества:)
Очакват Ви лакомства, промоции и ....много настроение с нашите любезни вещици!
Първият от Вас, който публикува ,своя или на детенцето си, снимка с някоя от нашите усмихнати вещици в профила ни, получава награда- ПИЦА ПО ИЗБОР:)...


КАКВО Е ЛЯТОТО БЕЗ НАГРАДИ ОТ КОКА КОЛА- при поръчка на 4 бутилки (250 мл), получавате скреч карта и може да спечелите куп награди:)Естествено, в "Пицарела"!...


“Черноморско злато” има богата история от отличия. Поморийският регион се слави с бурна история и забележителни винени традиции. Разположен на 20 км от Бургас, Поморие е считан за центъра на най-добрите тероари за бяло грозде в България.
Конгломератът “Черноморско Злато” се състои от основна винарна в Поморие с две площадки, която притежава и бутилираща линия.

“Феста” инвестира над 15 милиона евр...Домейн Юстина ЕООД е основано в края на 2006 година с идеята за изграждане на малка винарска къща, която да преработва собствено грозде в бутикови вина и да развива винен туризъм. Това беше началото, поставено от човек, за който виното е любов и духовна култура.

Последва създаването на малък екип от съмишленици, който да развие първоначалната идея.
Избрахме да реализираме нашият бизнесплан в се...


Денят на труда и на международната работническа солидарност (известен като Ден на труда и Първи май) се отбелязва ежегодно на 1 май.
На тази дата много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение и търсенето на повече държавна защита за работещите по света
Историята на празника се свързва с работническото движение през 19 век и работническите протести з...


РЕКОЛТА 2012:

*Совиньон блан Сороко 750 мл
Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде сорт “Совиньон блан” от собствени лозя , намиращи се в землището на с. Каменар и гр.Поморие, отстоящи на 2/6 километра от избата.
Умереноконтинентален климат с характерни течения от и към морето, съпътствани от висока атмосверна влага по време на гроздобера, което благоприятствува отглеждането на ...


Пицария "Pizzarela" във Варна сервира La Trappe !

Ние обичаме хубавите пици,а с тях трябва и хубава бира.Ето защо от всички пицарии във Варна, само тук можете да пиете La Trappe. Ние искаме да ви дадем най-доброто и тъй като La Trappe e номер 1 в света за 2010 г. ние ви предоставяме възможността да я дегустирате при нас.
Заповядайте и се убедете в неоспоримите качества на тази свещена бира, напра...


Сирни заговезни (Поклади) или Прощална неделя е празник на всеобщото опрощение. Той е винаги седем седмици преди ВЕЛИКДЕН.
На този ден Църквата призовава вярващите да пречистят душите си, да изпълнят с мир и любов сърцата си, за да посрещнат Възкръсналия Христос.
На трапезата като блажни се ядат само млечни и яйчени ястия, затова е наречен Сирни заговезни - последната неделя преди Великия пост, т....